View Single Post
Old 23-07-2009, 11:13 PM   #9
castelbianco
Junior Member

Default Re: Zidanje studija! Predlog i pomoc :)

hehe... gilmor... brod... studio... a, sve moze.... Stvarno sve moze!
Ljudi, na pocetku vec, hvala na ovome sto pisete! Iskustva su bitna!
Pretpostavio sam vec par takvih odgovora - ekipa, platis, rade i cao... (nekako duboko zakopano, na kraju mozga, sve mi nesto titra da bi trebalo upravo to da uradim i da ne pametujem previse)... Ali me plasi momenat da dam pare i da mi se to ne zavrsi do kraja, da se otegne, da ovo, da ono... I da se razumemo, ne planiram full sam, ja, samcijat da zidam sve... radim u Blicu po deset sati dnevno, pa kuci, da se poigram sa klincem, da objasnim zeni zasto se isplati raditi sve to sto radim, roditeljima da ce im biti veca penzija cim dodju neki novi na vlast i kucetu da ne mora da pisha na plocice svaki put kad dodjem s posla I onda sta ostane od dana, (fali mi jos jedno pet sati u danu), sluske na usi i radi. Da li ono sto sam snimao po gradu, pa obradjuj i salji agencijama ili zavrsavaj neku matoru pesmu koja nikako da zazvuci kako treba - sluske, a opet, monitore tek ujutro opalim kad svi ustanu itd... ili zapocnem nesto novo i tako... sad ga malo rasiri ja, ali dobro, da se upoznamo

Tako da mi malo vremena ostaje za rad! Mesec dana plafon sebi dajem! Imam ekipu koja ce to da radi ali su nekako vec "deo porodice" pa na njih mislim kada kazem "sam cu da radim".

Ljudi, ja cu to da uradim pa cu da uradim. Koliko god vidjali ovakvih tema i zamisli itd, ovo je nesto o cemu sam sanjao pre deset godina, pa prestao da sanjam pre pet i pre godinu dana poceo realno da razmisljam sta i kako da uradim. Nije mi potrebno ohrabrenje te vrste, da li da ustanem ili da odustanem
Vec realne greske koje se desavaju pri samoj gradnji! Znaci, nemoj Mirko leba ti da radis tako i tako, nemoj ovo i ovo i ta vrsta podrske!

Ceo objekat ce biti ne-komercijalan, za privatnu upotrebu (posao), ne za klijente itd... nisam ton majstor, producent itd... ne znam ni ja sta sam. Znam samo da mi treba i to je to!

Ako je 150 kvadrata, ok! Neka je i toliko! Ce da bude! Samo cigla za tih sto pedeset kvadrata ne kosta preko sto hiljada dinara - znaci soma i kusur evra! To je manje para nego sto sam u prosloj godini popusio cigareta... npr!

Nema veze, ovako cemo, hajde ja cu da ovih dana dam nacrt, plan, predlog, pa ce onda mozda biti lakse!

A i ako postoji neko ko se time bavi, ljudi pm - broj telefona pa da se regularno cujemo i vidimo sta i kako i kojim redom to sve ide
castelbianco is offline   Reply With Quote