View Single Post
Old 23-07-2009, 10:06 PM   #5
quake
Banned

Default Re: Zidanje studija! Predlog i pomoc :)

Pa najgrublje receno da bi napravio sve to sto hoces treba ti minimum 50000e ako hoces da sve to ima smisla a verovatno i mnogo vise.Preracunaj se prvo koliko ti vremena treba da mic po mic nabavis toliko para....ako je za deset godina onda....izes posao.Svi smo mi to hteli tako ali....i kada sredis u postojecem prostoru akustiku sam,sto je kud i kamo lakse....izgubis volju da vise ikad uzmes neku alatku u ruke a ovo sto ti hoces je mnogo velik i skup poduhvat.Ako imas kes plati ekipu da ti to uradi a ako ces sam da radis, pozdravi se sa muzikom za sledecih par godina pa olovku,cekic,mistriju i ostalo u ruke.Samo da bi se dobro upoznao sa nekim pravilima akustike moras da iscitac sve i svasta...sve to traje....na kraju ce ispasti da plasim ljude ovde na forumu ali kod mene su mnogo jednostavniji radovi pri kraju a bili su mnogo komplikovaniji nego sto sam na pocetku mislio.Cini se sve jednostavnim a daleko je od toga.....ne bih da krenes pa kada vec bude kasno shvatis neke stvari.Inace je lepo i za pohvalu sto hoces da zasuces rukave,cenim to.

Last edited by quake; 23-07-2009 at 10:11 PM.
quake is offline   Reply With Quote