View Single Post
Old 23-07-2009, 09:43 PM   #10
Perfect-Harmony
Junior Member

Default Re: Workstation do 300-350 Eura

Quote:
Originally Posted by Flash Gordon View Post
Multitrack studio - zato sto sam o njemu nesto citao na netu da je jednostavan i da dobro radi. Skontao sam da preko njega mogu da odradim snimanje MIDI zapisa, pa onda to konvertujem u audio. I tako redom, traku po traku, pa resavam onaj problem sto se tice manjka timbrala. U stvari, skontao sam samo da to moze, e sad, kako, to ne znam
Naravno, uobzir dolazi i svaki drugi sekvencer po preporuci
Nazalost nemam apsolutno nikakvog iskustva u radu sa softverskim sekvencerima, a jos manje sa sistemima gde se radi konverzija "MIDI to Audio", ili kako se to vec zove.
Inace, nazalost, MM6 zaista nema portamento, proverio sam.
Pa realno ako radis na WIN-u onda ti ne preostaje nista drugo ( moje licno misljenje ) osim Steinberg-a ( Cubase ili Nuendo ) ... E sada imao sam priliu da probam tj testiram Propelerhead Record kao clan njihovog beta testing tima i mogu ti reci da nije ni malo zanemarljiv niti naivan ... e sada sto se tice konverzije midi to audio za to postoji milion nacina i u sustini onaj osnovni export audio je svugde pretezno isti ... Moj savet je da ako vec pocinjes da ucis o software-u i radu sa njim lepo uzmes Steinberg i polako step by step ili Propelerhead Record ( mislim da izlazi u septembru ) ... a gde bude zapelo u ucenju ... pa tu smo svi pomocicemo
Perfect-Harmony is offline   Reply With Quote