23-07-2009, 09:43 PM
|
|
Junior Member
|
Re: Workstation do 300-350 Eura
Quote:
Originally Posted by Flash Gordon
Multitrack studio - zato sto sam o njemu nesto citao na netu da je jednostavan i da dobro radi. Skontao sam da preko njega mogu da odradim snimanje MIDI zapisa, pa onda to konvertujem u audio. I tako redom, traku po traku, pa resavam onaj problem sto se tice manjka timbrala. U stvari, skontao sam samo da to moze, e sad, kako, to ne znam 
Naravno, uobzir dolazi i svaki drugi sekvencer po preporuci
Nazalost nemam apsolutno nikakvog iskustva u radu sa softverskim sekvencerima, a jos manje sa sistemima gde se radi konverzija "MIDI to Audio", ili kako se to vec zove.
Inace, nazalost, MM6 zaista nema portamento, proverio sam.
|
Pa realno ako radis na WIN-u onda ti ne preostaje nista drugo ( moje licno misljenje ) osim Steinberg-a ( Cubase ili Nuendo ) ... E sada imao sam priliu da probam tj testiram Propelerhead Record kao clan njihovog beta testing tima i mogu ti reci da nije ni malo zanemarljiv niti naivan ... e sada sto se tice konverzije midi to audio za to postoji milion nacina i u sustini onaj osnovni export audio je svugde pretezno isti ... Moj savet je da ako vec pocinjes da ucis o software-u i radu sa njim lepo uzmes Steinberg i polako step by step ili Propelerhead Record ( mislim da izlazi u septembru ) ... a gde bude zapelo u ucenju ... pa tu smo svi pomocicemo  
|
|
|