View Single Post
Old 21-07-2009, 05:56 PM   #8
Ilija Ilic
Member

Ilija Ilic's Avatar

Smile Re: suncane skale, tj. sta fali ovoj pesmi?

Ja sam o tome vec i pricao na forumu u nekoj zescoj temi kad sam raspravljao o mehanickoj svirci ( citanje nota ).... naravno da je svuda sve namesteno, pocev od politickih,verskih, gey, satanistickih lobija pa do kriminalaca... Lova ljudi, menadzer Frenku Sinatri je bio necak Al Kaponea i da ne duzim... tako je i kod nas, samo smo mala zemlja pa sve se zna
Naravno da to vredja inteligenciju, cak i muzicka studija u vecini drze budale, menadzeri glume kriminalce ( nabijem ih, to svima uvek kazem )
Naravno u toj mocvari uvek ima i dobrih stvari, pozitivnih i autenticnih licnosti, koji su ili pored ili iznad svega toga, a isto rade u muzici, ja mislim da sam na toj strani. Naravno imao sam sudare sa ovima s druge strane ali opusteno Nikad nece imati autenticnost, znanje, moral, cast, osecaj... i mnogo toga sto sa napredovanja u mentalnom smislu i nacinu razmisljanja prenosimo na muziku Uvek ce biti mali...
Cigani imaju jednu izreku : Goli se radjamo i goli idemo na onaj svet, aj sam dodao : sa onim sto imamo u glavi.
Ko ih j...
Ilija Ilic is offline   Reply With Quote