Quote:
Originally Posted by Ilija Ilic
Druze ne mogu da precutim vidim da ti je stalo... nisam ti ni slusao pesmu ali shvatices zasto... na festival ako saljes pesmu moras da imas 2-3000 evra ili dobru vezu. Te pesme koje se salju bez to dvoje niko ne slusa, a psihologija je ta sto ti kad vidis da nisi primljen ,,razglasis,, svima to i svi ,,gledate,, ko je to prosao a da ti nisi primljen da ucestvujes  I ovde sad na forumu si im dao besplatnu reklamu. Da ne zaboravim skoro uvek se zna par dana pre festivala prva tri mesta, odnosno neko od troje ce biti prvi... Ja sam veliki protivnik takvog sistema vrednosti i zato sam ove godine odbio da se pojavim na tri nasa i dva preko festivala  Sve je individualno, dal ces u gomilu ili smatras da vredis vise, hoces lovu ili... Ovaj posao je komplikovan tako da moras u startu raskrstiti sa sobom neke stvari, al eto reko sam ti ovo pa ti sad opusteno skapiraj po svom...Pozdrav!
|
hvala na komentaru
opusteno, naravno, pa rekao sam vec, diskusije radi...
I generalno, moram priznati da me vise zanima neko razmisljanje o samoj pesmi, ma kakva bila, nego te price o festivalima, biznisu itd... Mislim, svi smo valjda dovoljnoi odrasli pa da znamo u kakvom sistemu zivimo. Pa ovde se stimuju dodele novogodisnjih paketica, a kamoli festivali...

pozdrav