Re: Bubanj pomoc
Imam utisak da Nintendo bolje radi konverziju od Kukubase-a bar kada je SX3 u pitanju. Kukubase je malo plasticniji pc sound od Nintenda...cini mi se tako,jer znam da sam o'ma preso na nintendo kad sam jos bio na steinbergu... (Ne kazem nista za Kukubase 5, to je kanda vec neko cestito uradio...)
...I onako ce vec neko da me napljuje jer sam u For foolsima...
Nemoj da se nerviras,ja sam iz spavace sobe sa terratec dmx24/96 i beta57 i Acid 3.nesto usao u finale Zrenjaninskog festivala sa jednim mojim prijateljem koji peva...
Ne kazem da je to sad neki referentan festival, ali sam tamo rame uz rame bio sa ljudima koji su veoma poznati i koji su mnogo vise novca slupali u opremu i zvuk, a nije se to toliko culo ni na ozvucenju ni na tv-u, a imao sam 24 godine a sa 16-17 poceo da ucim posao...
Nisam cuo tvoje snimke, ali to nije presudno - da neko slusa tvoje snimke pa da ti soli pamet sta da menjas. Postoje neke okvirne stvari koje naucis dok radis, kao sto sam ti vec u prethodnom postu opisao, ali duboko sam ubedjen da i sam vec znas kako radis, i zato je bolje da sam i stremis kvalitetima za koje verujes da su potrebni da bi bio zadovoljan. A kad postanes zadovoljan i kazes "e sad je to - to, nema dalje u ovom poslu..." onda... ...onda menjaj posao.
To onda postaje rutina i nema vise onu draz kao kad sednes na neizmiksanih 12-16-24-48 kanala...!
Rumski je odlicno mesto za razmenu iskustava sa starijim kolegama i to je ono sto je najvaznije. Osluskuj iskustva onih sa velikom kilometrazom i sto vise radi i uspeh je neminovan. Treba raditi sve i svuda! Radio stanice,televizije,studija, gde god se pojavljuje zvuk, svuda naucis po caku i foricu za nesto!
Ae srecno!