View Single Post
Old 17-07-2009, 12:28 PM   #46
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Sokoj i Budjav Lebac...!!

Quote:
Originally Posted by nadzkbaba View Post
Dragi Awacs, drug Tito je umro 4.5.1980. a SOKOJ je od 4.2.2008. sve samo ne udruzenje. Da si proverio u APR (agencija za privredne registre) to bi znao,a sasvim izvesno bi shvatio da -MALA, MALA GRUPA PEDERA drzi banku.
Pričalo se da Tito nije umro nego se teleportovao na rodnu planetu, i da će se uskoro vratiti sa svemirskom flotom da zavede red na Zemlji. Ipak, dosta je vremena prošlo, pa si možda ti u pravu.

Što se SOKOJ-a tiče, vidim da je u APR zaveden kao poslovno udruženje. Postoji i onaj njihov izdavački ogranak za koji nisam baš siguran da uopšte posluje pošto nema ni upravni odbor.

Kako god bilo, primeti da ja u svojim postovima na ovu temu nikako ne govorim da je uprava SOKOJ-a skupina dobrih i poštenih ljudi. Kada bi ti i Braca čitali moje postove sa manje predubeđenja verovatno biste i sami primetili da tu ekipu ne branim kao nekakve poštenjačine. Ja ih jednostavno ovog momenta ne smatram glavnim krivcima za trenutnu situaciju.

Ja samo smatram da je prvo potrebno uneti izvesne sigurnosne odredbe u zakone koji se direktno i indirektno tiču zaštite autorskih prava. Tek onda može da se priča o tome da li postoje mahinacije u okviru udruženja poput SOKOJ-a.

Ovako kako stvari stoje, da bi se proverila istinitost košuljica koje emiteri podnose bilo bi potrebno jedno 1200 poštenih i nepodmitljivih ljudi koji bi danonoćno (u tri smene, sa punim radnim vremenom) kontrolisali program nekih 400 elektronskih medija koliko ih trenutno ima u Srbiji. Na stranu to što je naći 1200 poštenih ljudi nemoguća misija. To bi koštalo daleko iznad trenutnih 30% koliko SOKOJ trenutno uzima za svoje poslovanje.

Quote:
Originally Posted by nadzkbaba View Post
Nadam se da se ne ljutis na to sro te podsecam da je Tito davno umro.
Izvini i ti što te molim da čitajući moje postove nakratko zanemariš svoje negativne strasti vezane za SOKOJ

Pozdrav,

Vasa