View Single Post
Old 12-07-2009, 11:32 AM   #5
vly
Member

vly's Avatar

Default Re: Sokoj i Budjav Lebac...!!

Bili neozbiljna firma i ostali neozbiljna firma...

Super je to smisljeno,po difoltu uzimas pare za posao koji radis a radis tako sto AKO do tebe dodju podaci o emitovanju ti ces ih uracunati a ako ne, nikom nista, jer nisi ti kriv sto ti ih nisu poslali!

Sokoj i Parking servis dva najgenijalnija nacina da naplatis nista-ovi prvi nerad,a ovi drugi trotoar...

Pre tacno 20 god.(uff al smo matori) dobio sam izvestaj sa Radio Beograda da je moj tadasnji bend zvanicno bio najemitovaniji te godine na svim njihovim programima,ja se obradovao kao svaki klinac i dos'o trenutak da Sokoj isplati kintu....kad ono...Ukratko, stiglo mi je manje nego sto mi je stiglo iz inostranstva od mozda pedesetak emitovanja u Nemackoj i Svedskoj na nasim lokalnim radio stanicama...
A da ne pricam da su tu trebale da budu uracunate i ostale radio stanice tada velike Jugoslavije...

KRAJNJE je vreme da se nekako organizujemo i da vidimo postoji li nacin da se ovde ustanovi jedna OZBILJNA organizacija koji bi zaista bila u sluzbi autora,pa nek onda uzimaju koliko god uzimali samo da adekvatan novac stigne i do autora koji su ga zaradili!
vly is offline   Reply With Quote