Bili neozbiljna firma i ostali neozbiljna firma...
Super je to smisljeno,po difoltu uzimas pare za posao koji radis a radis tako sto AKO do tebe dodju podaci o emitovanju ti ces ih uracunati a ako ne, nikom nista, jer nisi ti kriv sto ti ih nisu poslali!
Sokoj i Parking servis dva najgenijalnija nacina da naplatis nista-ovi prvi nerad,a ovi drugi trotoar...
Pre tacno 20 god.(uff al smo matori

) dobio sam izvestaj sa Radio Beograda da je moj tadasnji bend zvanicno bio najemitovaniji te godine na svim njihovim programima,ja se obradovao kao svaki klinac i dos'o trenutak da Sokoj isplati kintu....kad ono...Ukratko, stiglo mi je manje nego sto mi je stiglo iz inostranstva od mozda pedesetak emitovanja u Nemackoj i Svedskoj na nasim lokalnim radio stanicama...
A da ne pricam da su tu trebale da budu uracunate i ostale radio stanice tada velike Jugoslavije...
KRAJNJE je vreme da se nekako organizujemo i da vidimo postoji li nacin da se ovde ustanovi jedna OZBILJNA organizacija koji bi zaista bila u sluzbi autora,pa nek onda uzimaju koliko god uzimali samo da adekvatan novac stigne i do autora koji su ga zaradili!