@Muzzy
Pokusaj da se otrgnes malo od tog uticaja Satrijanija. Slusao sam nekoliko tvojih radova ovde na forumu i svugde se cuje taj fazon. Pokusaj da ubacis sebe u tu pricu, skuvaj neku svoju corbu, napravi svoj stil sviranja. Ovo je fina tema, ali moze da se odsvira i na malo drugaciji nacin, stilski. Ja sam takodje nekada davno imao taj problem (pre 15-ak godina), ali je meni uzor bio Stivi Rej Von, samo sam njega skidao i trudio se da zvucim kao on (manje ili vise uspesno), ali mi je nakon par godina gotovo bilo nemoguce da se otrgnem njegovog uticaja. Sta god da sam improvizovao (sviram uglavnom blues), imalo je taj prizvuk i ljudi su mi to i rekli, tako da mi je to prilicno smetalo. Uspeo sam da se otrgnem tako sto sam poceo da skidam bukvalno lickove nekih drugih gitarista
na njihov nacin svesno se trudeci da to ne zazvuci kao Stivi. Trebale su mi bukvalno godine da se ocistim od toga. Ovo nemoj molim te shvatiti kao neku pridiku i proseravanje, vec kao zaista prijateljski savet, jer znam kakva je to muka otrgnuti se necijeg uticaja

.
Znaci, lek za to je
slusanje i skidanje sto vise stilski razlicitih gitarista.