View Single Post
Old 02-07-2009, 05:49 AM   #3
StevanKaranac
Junior Member

StevanKaranac's Avatar

Default Re: shta radite kada.. Moan zone :)

uh... sta mi je sve stizalo...
"hocu pesmu kao Rijanin Rehab",da ima isti clap i neznam sta jos... posaljem posle par dana,odgovor " nije mi to,to,mnogo je nekako hip hop " ....

"da bude narodnjacka,ali da nije narodna,nego da moze da se poslaje na festival,evo ti text,pa mi posalji pesmu" - saljem demo,jer je deckop provereno gluv na odsviranu melodiju za vokal preko gotovog aranzmana, odgovor - " idi bre,Stevane,ovo posalji Danijelu Pavlovicu, ovo ti je skroz za njega" ...shok, a nije zhvaka

"da mi uradis jedan aranzman,evo ti text i ja sam snimio samo melodiju koju sam smislio" - nema melodije,skoro recitovanje sa falsevima,gore nego idoli oni silni po yt.... sreca,od toga sam napravio nesto za divno cudo i to je ok pesma,ako izuzmemo da je narodnjak nego,mnogo je tesko bilo cuti tu melodiju koju je smislio

"ja sam snimao pre jednu pesmu,ali sam otisao kod coveka i visio mu u studiju nad glavom i satima i danima pricao,izbrrisi ovo,ovaj ti instrument glup...e,ajde promeni ovaj deo,ne svidja mi se .. i tako snimao deo po deo,nisam ni imao zavrsen text... na kraju kad mi je narezao demo snimak ,otisao sam posle par dana i izbrisao mu projekat iz racunara,a cd polomio,imam samo deo instrumentala,hoces da cujes kako je zvucalo - ne svidja mi se" ( mislim se u sebi,pa sta si radio tom jadnom coveku danima nad glavom,ako si dobio ono sto sto ti se ne svidja.... )na kraju skontam da je stvar sluha tj njegovog nedostatka i da ne moze da sastavi dva tona,a da jedan ne bude fals...

e,jos nije ni 10 pesama snimljeno mojih originalnih,a sa takvim pacijentima sam imao posla da je to nemoguce.

isao sam u bg da snimamo pesmu i na kraju je toliko bilo uspesno,da sam se vratio kuci sa pilot snimkom koji sam ja otpevao. naravno i pre toga smo imali neuspesno snimanje i reziltat meketanje u visokom kvalitetu... i opet dobijam sms kako treba da zavrsimo pesmu skorije i da je posaljemo na festival. omg,kako ljudi mogu da budu nemoguci.

kad cu ja da radim sa nekom kragujevachkom eevom,da mi malo padne kamen sa srca.

moram jos i da kazem da sam se frapirao kada sam prvi put usao u studio i skontao da je covak snimio lika jednom i jos jednom,za svaki slucaj,izabrao drugi snimak i nalepio na mtricu - evo ti,25 evra!

od tad necu da ljudi snimaju moje pesme bilo gde,znam sa kojim studijom saradjujem i ako hoces ,evo ti matrica i pesma po kanalima,pa idi snimaj bez mene gde hoces :S

uzas ko se sve ne bavi muzikom danas,mnogi bi to rekli i za mene,ali ja priznajem da jos uvek ucim i da moram mnooogo da ucim,ali bar imam uvo ,brate

http://www.myspace.com/karanacstevan
StevanKaranac is offline   Reply With Quote