Quote:
Originally Posted by Boombass
Nekada mi se desi da prilikom startiranja Cubase5 ne?e da se pokrene jednostavno nestane sa ekrana,upozori me da mi sa Donglom ne?to nije u redu.Izvadim dongle stavim ga u u drugi usb ponovo ga instaliram i restartiram i proradi.Imam mati?nu Asus P5QL.U PC-u imam 2 pulsara2 , 2 Uad-a1 i Liquid Mix na pci FW sa TI chipom.Prilikom startanja Cubase-a mi je bilo upozorenje da "Scope" nije pokrenut i onda mi ponudi opciju da biram da "resetiram" Scope ili ne.Kada pritisnem "DA" pojavi mi se plavi ekran.Poslije toga resetiram PC samo mi da izvje??e za "Fatal error" i opet sve radi neko vrijeme.Sumnjam da nije ne?to se "IRQ,s" , izvukao sam to u txt obliku pa bi molio znalce da pogledaju da vide da li gdje bi mogao biti problem.
Pozdrav.[ATTACH][ATTACH][ATTACH] Attachment 5710[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]
|
Uh plasi me ova gomila Uada i Scopea na jednom mestu

Salu na stranu, vidim da se IRQ 17 koristi i za UADa i za Scope. Moram reci da sa Scopeom zna biti problema i kad je sam na IRQu.
-1. Probaj da disablujes midi u svim SCOPE projektima, tj da izbrises midi in / out module iz SCOPE projekta. Da li ti MIDI uopste ide preko Scopa ?
-2. Probaj da uradis da ti Scope bude sam na IRQu - ne znam kako ces to da izvedes - ako imas gde da premestis UAD - uradi tako...
-3. Stavi buffer na Scopeu na 512 semplova
-4. Pobacaj sve u kantu i uzmi nesto iz RME ponude