Re: DIY Vocal booth & Control room?!
Hej, ljudi!!! PA NISAM BUDALA!!!!
Stvarno ne očekujem ni?ta vi?e: od boljeg mjesta za boraviti, sa ne?to boljim zvukom i svojim MIROM. Sve ove diskusije mi poma?u da shvatim boje princip od ljudi KOJI ZNAJU (to ste jelte vi). Trenutno boravi?te mi nije krajno , odnosno stanujemo u kućici od moje punice, pa kopanje temelja ne dolazi u obzir (a to mi je među prvim stvarima pro?lo kroz glavu, al' brijem da bi me punica upucala).
Zato Boggy "Za?to raditi besmislice": Svi elementi bi bili koliko toliko modularni (ako pod time smatrate mobilni). OK, okvačeni na zid, al' u svakom trenutku ih mogu skinuti i ispremje?tati, a u finalnom slučaju pronalazka PRAVOG PROSTORA (akustički gledano), uzmem sve sa sobom, premjestim na tu lokaciju (doradim sa jo? tretmana) i to je to!!!! Jbmu, gledao sam fakat puno videa ljudi koji izdaju elektronsku glazbu (i od toga ?ive!!!) bez i jednog jebenog tretmana u prostoriji kojoj rade!!! A nekima su prostorije ravne ?upi!!! Smatram da treba krajni produkt obavezno poslu?ati na sto sistema ako treba, van svoje prostorije u kojoj radi? glazbu (s vremenom, nauči? gdje ti tvoja soba la?e i to ima? na umu u sljedećim projektima ...).
Oprosti, Boggy, malo na harsh riječima, shvaćam da tebi sve to izgleda smije?no (u takvoj prostoriji ić raditi i?ta). Znam, i meni bi! Al trenutno izbora nemam, a i shvati da ja to ?ELIM!!!! Meni je svako iskustvo "kamenčić" koji ubacim u bunar koji ispunjava moju du?u ... Jednom ?elim napraviti svoj CONTROL ROOM & VOCAL BOOTH od temelja do krova, pa će mi ovakovi DIY "kamenčići" bit zlata vrijedni ... Bolje i?ta raditi, učiti i nadograđivati se nego čekati mo?da čak i cca. 10 god sa snom o studiju u glavi, nebi li se rodila mo?da, negdje, nekad ,IKAKVA PRILIKA za ostvarenjem tog sna (profesionalno dimenzijalni-vrhunsko opremljeni-kaj priča sto jezika- studio..) .
Pih, sad ne znam jel' bi i nove slike objesio ....AL NEDAM SE OBESHRABRITI.
|