View Single Post
Old 30-06-2009, 10:47 AM   #5
Braca
Senior Member

Braca's Avatar

Default Re: Zastitimo emitere od autora...

Quote:
Nama definitivno fali jedno OZBILJNO udruzenje koje bi se OZBILJNO bavilo zastitom nasih prava i koje bi(da takvo postoji) vec bacalo drvlje i kamenje po svim medijima i institucijama na ovakve svinjske predloge...
Vly dotakao si stvarno jako dobru ideju koja mene muci godinama. Ovako kako je postavljen sistem nista ne valja. I sami ste bili svedoci da ni SOKOJ nije dobar za autore (osim onih koji su u upravnom odboru) iskreno ne verujem da se situacija promenila osim sto je Vlado sada clan UO. Izgleda da je jedino resenje stvoriti grupu koja ce artikulisati svoje interese i javno izrazavati svoje nezadovoljstvo. Ali kao i svaka organizacij i za takvu grupu-udruzenje su potrebne i neke pare da bi funkcionisala. Evo citam ANEMOVO saopstenje hehehehe nekad sam bio clan Upravnog odbor ANEMA i mogu vam reci da su gori nego komunisti-svojevremeno su me likvidirali kao na 8 sednici CK, samo zato sto sam dao intervju listu DANAS a clanak je bio Beogradizacija medija je antievropski cin, gde sm malo zakacio Verana Matica, p im se to nije svidelo. Koliko ja vidim ovo saopstenje ce mozda i imati rezultat, jer mi je poznata njihova metodologija. Jedino je problem sto autori ne osecaji SOKOJ ko svoju organizaciju pa je onda iluzorno boriti se za njih, za autore se vredi boriti ali ne i za SOKOJ, to je moje misljenje
Braca is offline   Reply With Quote