Hej, ljudi, bez tenzija molim ... Ja vas svo troje smatram carevima na ovom sajtu i va?a pomoć treba bit cijenjena do neba, ali smatram da oboje trebate objektivno (ponavljam OBJEKTIVNO - ne subjektivno) koliko god je to moguće u akustici,prenjeti svoja iskustva, pa da ostane na krajnjem postavljaocu threada da odluči ?to mu logičnije i njegovim potrebama izgleda, zar ne

?!
DeMa - Smatram da sam shvatio tvoje "Tu si pogodio pitanje ... samo poroznim absorberima ...", odnosno smatra? da bi takav prostor trebalo tretirati kombinacijom absorber-traps-difuzors, a tu smatram da sam dobio vrlo zadovoljavajuć odgovor on Nenada ...
Zato, Boggy, nije on preporučao rezonantne absorbere, već je pitao kakvu KOMBINACIJU SAM JA ZAMISLIO U TOJ PROSTORIJI ...
@NLP - Na ovo
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=27192 jo? nisam nabacio čitajuć, al to zgleda prejebenica. Absorberi su DIY varijante??
Ovako, pitanje svoj trojici, da li ?to veći suprchunk (tj. ?to ?iri u kutovima) znači i bolji (odnosno da upija vi?e niskih frekva) samo nemojte opet rasplamsati vatru, molim?