View Single Post
Old 28-06-2009, 12:23 PM   #6
Eomsy
Pro Member

Eomsy's Avatar

Default Re: DIY Vocal booth & Control room?!

Quote:
Originally Posted by NLP View Post
... mo?da je dvoje vrata iza sebe bolje nego pred tobom, pa da ti neki nespretnjakovič zru?i koji zvučnik...
Taj bi nespretnjaković mogo bit samo ja ...

Quote:
Naguraj poveliku količinu superchunksova i panelnih absorbera vune 80,100, 120kg/m3... koliko ide i koliko je jo? praktično.
Tako je! Superchunkove sam i mislio postaviti iza sebe u kutove (ovak na slici - ono ?uto). Iza sebe na zidu mislio staviti 2-3 skyline difuzora (ili da idem rađe sa absorberima??), a ostake zida absorbirati ...

A, kaj da napravim vozajuće superchunkove (na kotačima) za kutove gdje će bit vrata od vocal bootha i od ulaza u radionu?

Quote:
I u vocal boothu idi sa panelnim odmaknjenim od zida i stropa oko 10cm ako če biti debeli 10cm.

Nemoj sa podkonstrukcijom, radije napravi debele (recimo 20-30cm) samostoječe gobo trapove od poda do stropa.
Eh, sad te nerazumih! Radit 10 cm absorbere ili 20-30 cm? Mislio napraviti koliki-toliki plutajuć pod (cca 10-15 cm) i onda samostojeće gobose od tog poda do stropa koji se nebi dodirivali sa zidom. Čitao sam u SOS-u da bi trebao ić bass-trap iza vokalista! Misli? da ovdje nema smisla, te da su absorberi dovoljno?

I hvala ti CARE, na svim odgovorima koje si dao i bude? dao. Brijem da ti se ljudi sa foruma trebaju klanjati (kao i Boggy-u). Tako djeliti znanje sa drugima i tro?iti svoje slobodno vrijeme, ne zaslu?uje ni?ta manje od divljenja i respekta .
Eomsy is offline   Reply With Quote