Quote:
Originally Posted by NLP
... mo?da je dvoje vrata iza sebe bolje nego pred tobom, pa da ti neki nespretnjakovič zru?i koji zvučnik...
|
Taj bi nespretnjaković mogo bit samo ja

...
Quote:
Originally Posted by NLP
Naguraj poveliku količinu superchunksova i panelnih absorbera vune 80,100, 120kg/m3... koliko ide i koliko je jo? praktično.
|
Tako je! Superchunkove sam i mislio postaviti iza sebe u kutove (ovak na slici - ono ?uto). Iza sebe na zidu mislio staviti 2-3 skyline difuzora (ili da idem rađe sa absorberima??), a ostake zida absorbirati ...
A, kaj da napravim vozajuće superchunkove (na kotačima) za kutove gdje će bit vrata od vocal bootha i od ulaza u radionu?
Quote:
Originally Posted by NLP
I u vocal boothu idi sa panelnim odmaknjenim od zida i stropa oko 10cm ako če biti debeli 10cm.
Nemoj sa podkonstrukcijom, radije napravi debele (recimo 20-30cm) samostoječe gobo trapove od poda do stropa.
|
Eh, sad te nerazumih! Radit 10 cm absorbere ili 20-30 cm? Mislio napraviti koliki-toliki plutajuć pod (cca 10-15 cm) i onda samostojeće gobose od tog poda do stropa koji se nebi dodirivali sa zidom. Čitao sam u SOS-u da bi trebao ić bass-trap iza vokalista! Misli? da ovdje nema smisla, te da su absorberi dovoljno?
I hvala ti CARE, na svim odgovorima koje si dao i bude? dao. Brijem da ti se ljudi sa foruma trebaju klanjati (kao i Boggy-u). Tako djeliti znanje sa drugima i tro?iti svoje slobodno vrijeme, ne zaslu?uje ni?ta manje od divljenja i respekta

.