Quote:
Originally Posted by Psychogen
Awacs...Hwala ti, probacu. A vi ljudi ne shvatate da ste vi drski, a ne ja. Ja sam ovde dosao da nesto naucim oko tehnika produkcije, a ne da se pravim vazan. Ja ne idem u skolu za produkciju, niti studiram produkciju...ovo mi je hobi. Tako da je i pola sata sasvim ok da nesto shvatim. A vi koji se najvise pravite vazni, pravite se vazni kad budete na sceni, svojim delima. Ja jednostavno samo cenim dela, a mozete pricati satima o tome koliko znate, za mene ne vredite dok ne vidim neko delo od vas. To je istina, od koje normalan covek ne bi trebalo da se uvredi. Ja jednostavno cenim neciji rad, ja nisam zaludjenik u basshunter-a ali ne stoji mi da neko vredja nekog ko je ipak nesto izdao i uradio trudeci se koliko toliko.
|
da...da....ih, evo mi svi mahom postdiplomske zav?avamo na raznim fakultetima i vi?im ?kolama vezanim za audio produkciju...ja pi?em doktorat na temu " Sidechain u Frutiju" pahhahahahah

....E, moj dru?e...da samo ti zna? koliko si pogre?nog čovjeka na?ao za "tu priču"...a , da si malo čitao po ovom forumu - vidio bi...