Quote:
Originally Posted by Domestos
Desava mi se kod dosta VSTi da namjestim neki sound bank i prikacim ga za traku u kojoj je uvezen MIDI koji ce kontrolisati VSTi, VSTi "poludi" i sam prebaci na neki drugi bank. Isto tako cim radim audio mixdown, VSTi odmah promijeni sound bank ili ga promjeni nakon 2 sekunde izvezenog audio mixa.
Ima i VSTi koji rade sasvim ok i ovo mi se kod njih ne desava, ali dosta njih, a neki od njih imaju najbolje i meni najpotrebnije bankove, ovako "polude".
Zna li neko zasto se to desava i moze li se popraviti?
|
Ovako : ide? u "List edit" (midi tab) prvo pogleda? dali ti broj kanala odgovara onom na traci (mora biti isti) stavi kvačicu na Note (traka iznad) i sad pocrni
i sve pobri?i ?ta ima?..pazi da čekira? "note".
Ova tvoja gre?ka se upravo javlja zbog takvih stvari a naročito ako soundove uzima? iz Hipersonica a nisi u njemu čekirao ili otčekirao opcije.(neznam sad koje)
Dakle kanal mora biti točan kanalu midi trake i nesmije ni?ta biti od controlla ili Program Cha. Nadam se da sam pomogao.
..A ovo za Sonar to sve stoji ali brate Cub je ipak Cubase...i ja se brzo vratio na njega..Sonar na prvi pogled izgleda bolji ali...nije.