Thread: Basshunter kick
View Single Post
Old 18-06-2009, 10:03 AM   #11
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: Basshunter kick

Quote:
Originally Posted by Psychogen View Post
E hvala brate, ali ja sam upravo taj tutorial procitao pre nego sto sam i dosao na ovaj forum, a dosao sam posto mi je trebalo resenje za Fruity. Ali nema potrebe sada nista, skontao sam ja sve vec odavno ovo, i sibam track, uskoro ce biti gotov. Cak sam naucio da mi za neku primitivniju soluciju sidechaining-a uopste i ne treba poseban kompresor, vec to moze da se uradi u frutiju, automatizacijom i dobije koliko-toliko takav efekat. Jos me samo zanima gde mogu naci bas onakav sample kick-a....i da li bi trebalo jos obradjivati preko modulatora...cini mi se da ima malo attack-a

Sto se tice Basshunter-a, vi ostali ljudi koji se pravite da mnogo znate, mogu da vam kazem jedno: nemojte da kritikujete nekog ako mu niste jos dorasli. Nije on dzabe izdao za Warner Bros. Nije on profesionalni muzicar, ali tip bas ima talenta za kompovanje. Kad vi budete izdali nesto npr. za WB, onda slobodno poredite svoje track-ove sa njegovim.

ko je poredio svoje trackove sa njegovim!?

mi se malo šalimo...

ti druže budi srećan što si dobio bilo kakav odgovor , jer se od početka polu-drsko ponašaš, a pokazo si da blage veze nemaš, jer ti je trebala kilometraža da skapiraš šta je uopšte sidechain...Čemu uopšte totalno imitiranje nečijeg kika? Da i ti potpišeš za WB?! Aj sad fino ruke u džepove i nastavi da praviš trek

u frutiju se to radi pomoću peak controllera i to vrlo detaljno i efikasno...ali ćeš sačekati da ti neko drugi sad kaže kako...ili sam Basshunter, jer mislim da nisi zaslužio da ti se objasni...da ne bude da se "pravimo da mnogo znamo"

vozdra

Last edited by balthazaar; 18-06-2009 at 10:10 AM.
balthazaar is offline   Reply With Quote