Thread: kuriozitet...
View Single Post
Old 17-06-2009, 03:18 PM   #10
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: kuriozitet...

potrebno je bilo i puno više vještine u svakom smislu...pogotovo kad je neko i svirao i producirao...čini mi se i da se pristupalo ozbiljnije i sistematičnije...morali su svi dobro da znaju šta hoće...i autor, i producent i inžinjeri....sad đelji bato...stavi efekat, pomjeri efekat, promjeni farbu, izmjeni liniju... izmjeni aranžman...takve zajebancije su samo mogli da sprovode oni koji su bili velike baje, pa su imali moćne studije na raspolaganju da džaraju koliko oće...

stvarno ovo izobilje ima svojih mana...ž

evo npr...dobijem ideju za neki projekat...dobro...odsviram-isprogramiram glavne linije i ritam...i počnem da aražiram....e, onda...aj da čujem kako bi bilo da zveknem malo distorzije na bas lininiju, e kad sam to uradio ajde da probam da malo kompresujem nogu da to legne - i tako pređem u miksanje na 45 sekundi aranžmana i onda sejvujem projekat na minut i nešto...i to bude niti aranžman, niti miks...aj ti to brale onda nastavi sjutra....i tako mi možda neko remek djelo ostane u kompjuteru pod imenom poput r2357jt2t44

Last edited by balthazaar; 17-06-2009 at 03:25 PM.
balthazaar is offline   Reply With Quote