Quote:
Originally Posted by DaBear
mrka kapa od razgovora (kao i sto sam vidis)..ja sam sa nekim likom imao 6 meseci pesmu "on hold" za Ushera (od njegovog labela).kao rezervisali, i nista nije bilo na kraju..100 puta pricali. loznjava itd..
matrice su ok..nista specijalno, nista revolucionarno, sve radi lepo (za mene malo previse reverba na momente)
ali ko sto znas - u hip hopu je rap najvazniji ...i rapper!
ovakvih matrica ima na kilo u svakom gradu na svetu i JEDINI nacin da uradis nesto sa njim je da TI otkrijes novu zvezdu, TI je potpises, TI izfinansiras pesme/ promociju / i onda (kad pocne "otimanje") da je PRODAS nekom labelu..
samo tako
good luck!
|
Hvala, a jes da ima reverba, ali to je do banki recimo strings i to, uvek imaju neki reverb na sebi, i uvek se pitam da li da gate-ujem to, ali ak gate-ujem onda ako stavim neki svoj manji reverb preko toga napravicu neku pizdariju od reverba koji je tu iz banke, konkretno na spizicatto i pizzicato strings ga uvek ima, a puno ih koristim...
Mene je sam bio kontkatirao Dre McKenzie, prvi A&R 50 Centa, kao jako mu se svidjaju instrumentali blabla, i na kraju "There's still no feedback from the boys"...Ali ono, potpisali su recimo onog Apex-a ciji su beatovi blago receno krsh, sve je lutrija

Jos da je stvar teza , ipak se moras videti face to face sa tim ljudima, muvati se po onim showcase-ovima i to...Sreca sad imam deal sa jednim crnjom iz NY sto sam mu pomagao oko muzike, covek je advokat, a oce da se bavi menadzerstvom, pa ce da jurca tamo za mene...
I slazem se da u svakom gradu ima takvih na kilo, ja znam puno ljudi i u Srbiji koji su tu negde