Thread: Basshunter kick
View Single Post
Old 16-06-2009, 05:03 PM   #27
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Basshunter kick

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
ja, pravo da ti la?em - ne znam kako sam to dobio...ne?to sam d?arao i tako ispade...vele ljudi da im se sviđa...
Oduvek sam ja znao da ste vi maheri zapravo najobičnije stipse bre ua bre Sve kao "ne znam, keve mi, tako mi do?lo" a dobio si bre Reason za D? direktno od firme iz ?vedije i oni ti objasnili sve fazone a ti neće? da ih deli? sa ortacima. I nije ni čudo ?to se ovde krije? pod tim Balthazaar nickom, i mene bi bio blam da budem ti, a nisam ti, mogu misliti koliko je tek tebe blam. A i lak?e se peva Bal-Balthazaar nego Bass-Basshunter. Nego, jesi taj avatar crtao rukom pa skenirao ili je vektorski rad? Ako je vektor, koje vrednosti brusheva koristi? za konture? Mojne si stipsa brateeeeee

@Psychogen:
Nije fora (samo) u kicku, nego u celom miksu. Ako sidechainom povezuje? kick i neki instrument, on uop?te ne utiče na kick, nego na pona?anje tog drugog instrumenta. Pogledaj ovo obja?njenje procesa:

http://sonictransfer.com/side-chain-...tutorial.shtml

... a onda kreni da istra?uje? dalje. Neka te ne zbuni to ?to ovaj primer referi?e na Ableton Live i SSS SideCh Comp - princip je isti, sve su ostalo nijanse