Quote:
Originally Posted by Jan
Pa valjda sabirnica na PT HD nije isto ko na LE i Cubendu gde su identicne...Cini mi se da je tako i da ljudi na ovom testu sabiranja sto je bio ovde su se mnogi odlucili za HD pored svega ponudjenog...Tako da nije samo do plaginova a i do tog je  Ja bih uzeo PT HD, i onako sada radim u LE i M-Powered
|
Ja bih recimo pazario Mac G5, Logic Studio i Konnekt 24D, ali opet - svako pazari po svojoj volji i potrebama. Nisu sve sabirnice iste, naravno, pitanje je samo kolika je razlika i šta ko smatra "boljim".
Koliko god se nekome budžet od 16k€ činio "komotnim", on baš i nije toliko komotan. Zato bih se lično sekirao kada bi mi silne I-O "rupe" skupljale prašinu zarad "kvaliteta sabirnice". Po meni, PT HD ima smisla ako se čovek bavi ili višekanalnim snimanjem ili OTB miksom, a obaška ako želi da bude kompatibilan sa ostatkom "profi" muzičkog ili filmskog sveta... mada Logic nimalo ne zaostaje ni po jednoj od navedenih stavki

Jedino taj je...i Apple kvari idilu
E, nema veze šta bismo mi uzeli, ja ne pišem ovo da bih sugerisao Dzoniju da kupi ovo ili ono, samo mu sugerišem da razmisli šta mu za šta (i zaista) treba... pa da onda kupi ono što će koristiti sa što većom iskorišćenočću kapaciteta. Ponavljam - 10k€ nije previše para
Pozdrav