View Single Post
Old 12-06-2009, 03:26 PM   #6
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: McMarko feat Sky Wikler

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
Hitovi i textovi i hookovi ionako najvi?e zavise od brutalne statistike koliko si puta čuo ne?to na radiju i koliko su ti u?i izbombardovane istim
Jes' vala, sva?ta čovek zapamti ako mu se dovoljno ispira mozak. Ja recimo odlepih od one tzv. Himne Univerzijade i nevoljno je naučih.

Ovo Pivo je pak ne?to ?to ?elim da čujem ponovo (za razliku od gorepomenute pesme). Matrica - čist kunst. Nigde vi?ka, nigde manjka, nigde nadrndane kontra?abanerije koja je ustvari ?abanerija po sebi (a činilo mi se da Sky beznade?no tone u istu). Super je ona "dvojka"u refrenu, sve taman koliko treba - OPASNO. Refren do jaja, super tekst, i ironičan i autoironičan, mo?' do sutra da se analizira ?ta je (i za?to) dobro, ama na kraju ima da se ka?e samo - super pesma, super aran?irana i smiksana.

Ovo + S.A.R.S. + Neozbiljni pesimisti mi uliva sve veću nadu u opstanak pametne duhovitosti na ovim prostorima.

Pozdrav

P.S. Balti, ti i ja često mislimo na sličan način, ama sad nisam nigde uspeo da nađem ono ?to si ti prona?ao u pesmi. Mislim, meni je ovo sve samo ne tipična "sipam, rolam i je.e mi se za vas, seljani" BalkanGhettoRap budala?tina. Dodu?e, meni je i cela Bad Copy priča vazda bila prijemčiva ba? zbog autoironije koja je kod njih bila prisutna (ili se bar meni činilo da je prisutna). Posle su me i Ice i Sky malo pokolebali, ali ovo me malo otkolebava.

Quote:
Originally Posted by zlobisha View Post
i Niggorom na kraju
A to oba?ka