View Single Post
Old 12-06-2009, 10:36 AM   #5
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: McMarko feat Sky Wikler

ha ha ha...valjda mrki medvedi?

inače, šta znam.....sinoć sam se bio malo zarakijao pa mi je proletjela za tren i sjecam se da sam zapamtio da marko pominje da "neko zna bolje njegove tekstove nego on", i sjećam se da se u refrenu pominje "da mi sve ide kao pivo"... ja rep pjesmu procjenjujem na taj način - po tome šta zapamtim iz teksta posle prvog slušanja Kao npr iz jedne pjesme pomenutog gospodina Vudua - Imamo samo lenjinizam, mi smo lenja pokolenja - spavamo i štetamo po sobi kaaao Baltazar Stvarno zanimjiv rep tekst nisam čuo godinama, a Popaj je za mane nepreveziđen...što se muzičkog dijela tiče. mislim da ne treba komentarisati da je to Dragan uradio odlično!

eee da...inače od novijih rep tekstova najčešće ne zapamtim ali baš ništa, jer su posve dosadni...znam da Đus u jednoj pjesmi pominje da se "..reperi uvlače u kućice..." samo se vrte jede te iste teme...ili smo ljuti na cijeli svijet , ili smo mnogo opasni i kul, ili pijemo pivo duvamo travu i jedemo sarmu...

inače, posle žustrog nadglasavanjaa sa samim sobom, mogu reći da je možda i najbolji rep tekst sa ovih prostoa "Stanar"....Stanujem u zgradi od metara pedest. Na šipovima stoji , jer ispod nje je treset...taj tekst i sad znam čitav...znam i "Zalazak sunca budi nove nade"

Last edited by balthazaar; 12-06-2009 at 11:06 AM.
balthazaar is offline   Reply With Quote