Quote:
Originally Posted by DaBear
pa i sam Will I Am je rekao da je bio u Australiji malo duze i isao puno po klubovima i malo se inspirisao i hteo da uradi album za klubove !
To je to! nema dileme...
|
Pa da, da vidi? kad te zvekne par kilovata u bubrege kako odjednom vi?e ni?ta nije siroma?no. Majstorski je ovo rad - less is more. Plus ?to je stvar onako kao "bez glave i repa", sve kao kreni-stani, nikako da "pukne" onako narodnjački, ali ba? to pravi stalnu tenziju. A je.i ga, kad smo navikli da u refrenu moraju svi da rokaju iz petnih ?ila. Plus ?to je stvar očigledno ozbiljno u?la na tr?i?te, a to je valjda osnovni kriterijum kada se ocenjuje pop muzika.
Najlak?e je biti neshvaćeni umetnik koji prezire masu. Najte?e je biti shvaćen od strane mase sa pesmom koja je "obogaljena" (kao da su zaboravili da dignu par kanala u miksu), a opet (očigledno) radi.
Shot je najbolje elaborirao celu stvar. Uop?te nije bitno ?to ovo nije moja ?olja čaja, ali mi je kao (makar biv?em) profesionalcu uvek prvo na umu pitanje "u čemu je ovde fora" umesto konstatacije "ovo bre uop?te nije fora".
?to se tiče emocija, za razliku od Kraftwerka i Autechre BEP su stvarno bezdu?ni