pa pazi, vec sam odluchio da uzimam gr preamp tj dva komada ako sve bude ishlo kako treba..
treba mi josh par preampa, ali aj da kazem da imam ovaj moj dbx 376 koji bi mogao da menjam za neshto pametnije, al otom potom..
dakle treba mi shto bolji konvertori, i mozda par preampa.. takle, znadem, mare shta mi treba.. al ne znam shto da si pazarim..
ako bih uzimao neki high class konverter, dva komada (po dva inputa i outputa) mi ne odradjuju posao.. jer sam do sad umeo da snimam sa tri mikrofona (pojachala itd).. tj hteo sam sa 4 (da bi se na kraju odluchilo koji snimci najbolje pashu) ali jednostavno, to nije bilo izvodivo.. + imam josh 4 inputa da znam unapred da su zauzeti, i bice ih josh, nadam se..
tako da ozbiljno razmishljam o ff-u.. ali se, takodje bojim da mi se ne pobuni klijentela shto ne mogu da im odvrnem reverb u slushke (ne bih da se oslanjam na sx i na njegov latency).. to me jedino mori, ali cu valjda moci to da reshim jednim behringerovim (uhhhhh mrzim tu firmu) reverbom.. shto znachi josh jedan (ili dva) I/O manje..
i dolazim do toga da mi na kraju ni ff800 nije dovoljan ahahhahahha..
shalim se, valjda cu se snaci sa tom spravom.. jbg, doshlo je do toga da moram da ponudim ljudima ozbiljan kvalitet.. osim toga, ni ja nisam prezadovoljan mojim lancem poslednjih 6 meseci.. tako da, sve leti.. ulece novo.. shta da se radi.. :/
aj budi mi pozdravljen i hvala puno na trudu..