Quote:
Originally Posted by player
Da,to si u pravu ali je bilo reci o godinu-dve vremenskog perioda.Lepo bi bilo kad bi cena nekog kvalitetnog uredjaja pala 50% za tako kratko vreme....odosmo van teme sorrry HeatMan
|
opushteno. slazem se u potpunosti.
nikako nece pasti cena bilo chega kvalitetnog.. npr, ff800 drzi vec 2 godine ovu cenu, zar ne?
a mr816-ici treba sad da padne drastichno cena (steinberg najavio. tj to je pricha)
a tek je 5 meseci max u prodaji..
o chemu prichamo onda? :/
Quote:
Originally Posted by Arthur
ne, nego se danas za 500e može naći nešto što je ranije ipak koštalo blizu 1000e. dovoljno za većinu budžeta forumskih korisnika. Lično, meni je još matori Radar poprilično nenadjebiv konverter, al to je već moj problem.
|
kapiram da ti lezi tvoj 2626, ali mi reci da li bi koristio njegove konvertere? poshto znam da imash i ff800 i njega, da li bi se usudio da koristish 2626 kao main interface? i da si sada u mojoj situaciji, i imash para za npr ff800 da li bi uzeo 2626 i oslanjao se na njega, gurao great rivera kroz njega itd, ili bi se ipak okrenuo fireface-u..? josh ja razmishljam dal da jurim nekog lynxa.. al aurora8 je skupa, a ove ostale me ne rade posao..
poz