Quote:
Originally Posted by player
|
ma ne jurim ja toliko preampe koliko jurim dobre konvertere.. i dva preampa bi mi odradila posao, realno.. zato i imam toliki problem
hvala enivej
Quote:
Originally Posted by RetroMan
A u medjuvremenu je tehnologija konvertora napredovala, pa danas za manje para moze da se nadje bolji kvalitet nego pre godinu - dve.
|
pa ne bih se slozio bash sa tim u potpunosti.. ako je neshto dobro, dobro je do kraja.. kao shto je npr ff800 je vec 4 godine na istom mestu na kom je bio i tada. i bice bar josh dve.
da ne pricham o nekim starijim kartama i konverterima (za koje znam, a nema ih puno) da i dalje odradjuju odlichan posao.
Quote:
Originally Posted by RetroMan
Ja sam za sebe, posle puno dilema, uzeo M-Audio Profire 2626 (2 komada za 16 I/O), sa namerom da dodam jos 2 kanala nekog vrhunskog konvertora (nove dileme). Jos neki clanovi foruma su na moju preporuku uzeli 2626, i svi su izuzetno zadovoljni. Ako ti je dosta samo 2 kanala, onda mozes uzeti i neku jeftiniju karticu + neki dobar AD, i da sve to bude slicno po ceni kao sam ff800.
RM
|
pre bih onda jurio samo adda.. kao npr lynx aurora 8 fw ako ima neku vrstu internog miksera (shto stvarno nisam upucen).. ali mi izadje chitavih 1000 eura skuplje