Thread: Ac%dc utisci
View Single Post
Old 28-05-2009, 12:59 PM   #5
meka
Member

meka's Avatar

Default Re: Ac%dc utisci

Bio sam u fan klubu. Dovoljno blizu bine, dovoljno daleko od zvučnika da mi devojka ne sere po?to ima osetljive u?i. WC ... hm ... prazna ča?a od piva je poslu?ila svrsi stotinama, imam osećaj. Popio sam previ?e piva, tako da su neki detalji mutni, ali ne dovoljno da se ne sećam koncerta. Iskreno, Amajliju smo sačekali na stepenicama ispred stadiona uz limenke. Verujem da je neki kurac bio u pivu po?to sam 2 dana kasnije (danas) jo? uvek mlitavog stomaka. Da se razumemo, nije da sam neki trezvenjak, pilo se i vi?e ranije, ali ne?to se tu nije poklopilo kako valja pa sam jo? uvek slaba?an (najgori mamurluci su se uvek zavr?avali u kasno popodne, tako da znam da ovo nije ba? sve alkohol). Kako ne znam poreklo svoje boljke, ne smem kriviti nikog. The Answer ... prvo, jako te?ko sam razbirao ?ta gitara svira. Drugo, sti?ani neviđeno. Drugar i ja stojimo jedan pored drugog i nema napora za priču. Alo!!! Svira? na stadionu, ne u kafiću na uvce. Ne razumem taj deo, al ajde. Da jo? nije bilo nekih koji su se pentrali drugima na ramena, bilo bi jo? bolje (ma koliko joj guzica dobro izgledala, Angusova je bolja). Kako sam nesvesno u torbi poneo lopticu za hokej, već sam projektovao istu kako se odbija od glavu?e zbog koje ni binu ne vidim. Sva sreća, kratko su trajali takvi ispadi. Iskreno, nadao sam se zastavi sa petokrakom na Angusovom dupetu, ali to je već moj feti? (da, bolestan sam, znam). Da je bilo vi?e komocije sa WC-om, verovatno bi masa bila jo? bolje raspolo?ena, ali ?ta da se radi. Ono ?to je i razočaralo i obradovalo je ?to je (moj izuzetno subjektivni) osećaj bio kao da gledam MTV (sve zvuči kao na CD-u, sve uhodano do perfekcije, malo previ?e sam znao ?ta i kad da očekujem). Mo?da malo vi?e interakcije sa publikom ne bi bilo na odmet, ali je definitivno strava osećaj kada vidi? nekog ko pr?i toliko blizu da ti ni loptica za hokej ne treba da bi mu skrenuo pa?nju. Kao veoma mladog gitaristu (matora sam drtina, ali skoro sam počeo svirati), ne mogu zamisliti bolji ispraćaj od "For those about to rock". Sve u svemu, ponovo bih i?ao sa znatno manjom količinom piva u sebi.