Re: difuzor panel
Na zalost za par dana cu morati da otputujem na neke svircice pa se nadam da cu se kada se vrnem konacno uhvatiti u kostac i sa ledjnim difuzorom.Pre toga cu rezultate merenja okaciti ovde da ih prokomentarisemo.Pored zadnjeg difuzora,prostora za nadogradnju unutrasnje akustike u ovom studiju ima u plafonskim superchunkovima ili trapovima u uglovima gore i takodje plafonskim difuzorima koji bi bili na zadnjem delu plafona,prednji vec pokriva apsorber ali.....ostavicu to za posle merenja,mozda neke stvari i nece biti potrebne.Morao sam hitno da uradim i jedan snimak u zadnjih par dana pa sam imao prilike i da se upoznam sa NOVIM zvukom svega toga.Za sada cu samo reci da ne zalim ni jedne jedine pare koju sam potrosio a takodje ni jednog trenutka rmbacenja koje traje evo vec mesecima...Rezultati su uprkos mom skepticizmu (zbog dimenzija prostorije 4,3/4,2/2,65) bolji od ocekivanih ali detaljnije cemo kada sve bude na svome mestu.Naravno,moram jos jednom da se zahvalim na velikoj pomoci Bogiju,Nenadu i Demi,bez njih NISTA....U sobi je i jedna zanimljiva spravica,pozdrav i od nje nekom.....
|