View Single Post
Old 23-05-2009, 08:39 AM   #2
Ghost Dog
Member

Ghost Dog's Avatar

Default Re: E-MU 0404 se cudno ponasa

Zeleni, ne pi?em ovo da bih te zabrinuo ili bacio u bedak, ali, pro?leg leta sam imao isti problem (sa istom karticom). Na kraju se ispostavilo da kartici nema spasa.

Prvo, naravno, treba proveriti da ipak nije u pitanju ne?to banalnije (ne?to sa drajverima drugih uređaja, prezasićenom registry bazom itd). Sa druge strane, ako je to počelo da se de?ava samo od sebe, bez ikakvog vidnog razloga, bojim se da kraj neće biti ba? slavan.

Kasnije, kada sam razmi?ljao o tome ?ta je moglo da dovede do toga da moja kartica koja je besprekorno radila poslednje 3-4 godine prestane da radi, shvatio sam da je, najverovatnije, uzrok bio pregrevanje. Naime, kartica je stajala prilično blizu grafičke kartice (manjak PCI slotova na novijim pločama, a znamo i koliko su grafičke kartice "ladne"), pa je i pored toga ?to je kući?te solidno provetreno, a i sve ostalo vezano za hlađenje re?eno na krajnje zadovoljavajuć način, posle dva-tri dana neprekidnog rada računara, ipak do?lo do onoga do čega je do?lo.

Ako je kartica jo? uvek pod garancijom - zna se, a ako nije ... ti odluči. Ovo sve je, svakako, samo moje iskustvo, a, neko drugi bi mo?da mogao da ka?e i ne?to drugo, ali, bojim se da neće biti ba? tako.
Ghost Dog is offline   Reply With Quote