View Single Post
Old 20-05-2009, 04:00 PM   #6
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: ff800 ili mr816 csx? GR ili 5012?

hmmm.. uzeo sam ja original sx5, i ne planiram da prelazim ni na jedan daw osim sx-a.. iskreno, pazario bih steinberga odmah, ali ne znam kakvi su mu konverteri.. jer ne bih da ubodem gr/portico u neki konverter nize srednje klase i da se smorim.. svidja mi se kako su odradili integraciju sa softverom, i to shto ima dsp efekata, jer gomila pevacha zeli da chuje josh sebe, i josh reverba... a ako dignem latency ne mogu da se igram sa npr reverbom u samom sx-u..

shto se tiche midija, to je stvarno pochelo da me nervira.. sve manje ima dobrih karti sa midijem.. mislim ff800, karta od pre 3 godine ima jedan i/o.. shto vishe vreme prolazi sve je manje karti sa midijem.. tako da mi to nije problem, stvarno.. kupicu midi to usb konverter i kraj priche.. s' tim shto moram da uzmem josh jedan usb hub, i firewire hub sa ti chipsetom ne bi li mi radila karta.. shto znachi da su mi svi pci slotovi u samom startu zauzeti.. osim ako nema TIH hubova da se nadju u pci-e varijanti..? nemam pojma..

sad, meni se svidela stabilnost ff800, i uglavnom sam zvuk nje..mr816 nisam imao prilike da probam.. mozda ce mi ga dati jedan kolega da isprobam (ali X verziju ne csx), ali ne znam vishe..

i jedna i druga imaju isti broj pluseva i minusa, da se opet vracam na pitanje lichnog afiniteta, a to je najgore kad se desi.. jer ne mogu da prelomim tada nikako...

poz
HeatMan is offline   Reply With Quote