View Single Post
Old 20-05-2009, 03:15 PM   #9
darkstar
Stara Rumski Elita 2003.

darkstar's Avatar

Default Re: Prodigy - Warrior's Dance - kakav RIFF!!!!!!

uzecu za primer ova dva coveka sa foruma da razjasnim situaciju,jer znam da su to dobri ljudi koji se nece naljutiti zbog toga.

Dragi meni clan DaBear misli da su prodigy bili mesije sa fat of the land.Dragi covek Alavuk misli da je ta izjava glupost.Ja mislim da obojica preteruju.

I da li to cini nas nespojivim u kaficu u ladovini u Beogradu,studiju gde radimo,ili pecanju?

Ono sto bi nas cinilo nespojivim je da da bear kaze vi ste budale sto ne mislite tako,alavuk koji vice da je on magarac,a ja koji se podsmevam obojici misleci da su budale.

Na forumu (ne samo ovom,vecina je takva) su previse ekstremna misljenja,bas iz razloga sto se ne gledamo u oci.Da li su ona u tom slucaju i iskrena,ili ne,to vec ne znam.Nikako ne govorim da prosecan slusaoc ne treba da kaze da je nesto lose,ili da mora da slusa nesto sto se prodaje.Po tom principu bi trebalo da slusam britni,a ne oldfilda.naravno da nisam na to mislio,i nemojte davati pravo sebi da izvrcete tudje reci,to je previse bahato i bespotrebno .

Ono sto mi sa druge strane jako smeta je sto je svako kod nas rodjeni predsednik i fudbalski selektor.A onda redom.Mozda to misljenje malo treba izbiti iz glave.

Ako moram da nacrtam,ono sto sam hteo da kazem je da ne treba toliko ostro osudjivati neciji rad.Slazem se sa svima vama da prodigy nije ono sto je nekad bio,sam sam preveliki fan ranijih radova.Samo ne znam kako neko moze sebi da dozvoli da pljuje po necemu sto je ipak za njega alfa i omega.Ne bih da pocinjem rat,ali evo,da dodje liam u beograd,u kafanu,koliko bi se nas skupilo oko njega?A zasto,ako znamo da je presusio,da mu ideje nisu kao nekad?Ovde ima ljudi koji znaju postupak kojim on radi,znaci nema neke misterije.Pa ipak,nije svaka planeta zvezda.Razlika je sto zvezda isijava,planeta ne.

Ne svidja mi se sto lako opljujemo svaki rad,kao da cekamo da cujemo lose,da bi pljunuli.Da li nam to daje neku vaznost licnu,ili lecenje nekog licnog frusta,to ne znam.

Zavrsicu pricu sa ona dva clana...DaBear voli da je nesto komercijalno,i misli da je to real deal...ne kazem da covek ne voli nesto sto nije komercijalno,ali mislim da to vise cuva "za sebe" .Alavuk nije toliki komercijalista,ali takodje zna sta je lepo.A ja mislim da je moonlight shadow najgluplja pesma od Oldfielda,iako je planetarni hit?

Sva trojica smo u pravu.I sva trojica gresimo .

Posto vecina nece procitati ni pola posta (sto je takodje odraz loseg stava o kome govorim) je jos jedan argument o mom postu iznad kako slusamo samo sebe,i ne zelimo da razmislimo da mozda nismo u pravu.

Ajde svi na ladno pivo da se druzimo malo umesto sto sedimo ovde .
darkstar is offline   Reply With Quote