Kako se onda odredjuje strucnost slusaoca, tj. konzumenta?
To sto si rekao je tacno za egzaktne nauke.
Naravno da cemo vise uvaziti kada neki fizicar prica o necemu nego neki laik, ali kako biti strucan i egzaktno meriti nesto sto se zasniva na subjektivnom?
Cak ni kolicina prodatih primeraka nista ne znaci, jer meni se moze ne svidjati nesto sto je prodato u ko zna koliko miliona primeraka, cak to moze za mene biti potpuni trash.
Kada neko kaze da mu prodigy nije ono sto mu je neko bio, onda on kaze da ne budi u njemu neke emocije i energiju koju je pre budio. Svaki covek je strucnjak za svoja oecanja, ono bar za prozivljavanje njih ako ne za razumevanje, tako da ne razumem koji bi strucnjak mogao doci i reci ne to sto ti osecas nije tacno jer je ovaj album kvalitetniji zato sto ... sta?
Zato sto je prodat u masu primeraka ili zato sto je to neki bend koji je pre ili sada bio masu popularan mora i dalje da ti se svidja ili nesto sa tobom nije u redu?
Dolaze svakodnevno nove generacije kojima ce prodigy i holiwood biti zanimljive, ionako pocinjem da mislim da se ceo ovaj svet vrti oko pubertetlija jer se na njima najlakse zaradjuje, ali kada neko kaze da nova muzika nekog benda ne stvara iste emocije kao sto je pre stvarala, onda ne vidim na osnovu cega bi se to moglo opovrgnuti?