View Single Post
Old 20-05-2009, 12:48 PM   #29
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Prodigy - Warrior's Dance - kakav RIFF!!!!!!

Quote:
Originally Posted by darkstar View Post
sto se prodigyja tice ... i generalno te price,neko je bio nesto nekad vise nije ... voleo bih da se uvrste 2 pravila

Pravilo broj 1 : onaj ko da takvu izjavu mora da bude ili veci od najboljeg albuma te grupe,ili da ima priblizan uspeh

Pravilo broj 2 : Svako ko da takvu izjavu treba da razmisli o sledecoj misli : neko ko je nekad uspeo u necemu,i u tome bio najbolji, to moze da uradi opet .

Hvala
Detinjasti ste ponekad... Pochecu da citiram Shivu
Svako od nas je imao tu chast da komentarise "nesto".. Bio to soft, hard, muzika ili babini kolachi... Ovaj ili onas Vst je dobar ili nije. Po tvojoj logici mi bi trebali biti programeri da bi imali pravo da komentarisemo dotichni Vst,,, Ili profesionalni kuvari da bi mogli da dajemo misljenje o kolachu, sladoledu ili rahatluku...
Prodigy sam komentarisao iskljuchivo kao "konzument"... Ne kao "kolega muzichar".... Niti je iko pomislio da moze bolje (barem ja).... Verujem i vi...
I sto mora da mi se svidi novi Prodigy...
U istoriji ima jako malo primera velikog povratka na scenu (mada Prodigy nije "pao" sa popularnoscu) vec sa inovativnoshcu i "vrti staru prichu", sto ne mora nuzno biti loshe... Ali meni se to ne svidjaaaaaa.
silicon science is offline   Reply With Quote