Thread: Sta za padove ?
View Single Post
Old 19-05-2009, 06:00 PM   #22
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: Sta za padove ?

Quote:
Originally Posted by clusterchord View Post
balthazaar, reko si maločas da ne bi da kenjas..

pogotovo ovog nebi bilo, da se suzdrzis na komentar sprava s kojima si radio..snimao ploce.. a bojim se da ih na Synclavierovom popisu gotovo i nema. koliko onda nekome vrijedi tvoja preporuka odn. pljuvanje ??

Znaš šta sam čuo....(ispavite me ako lažem)....čuo sam da ima jedan kabal koji se spoji sa sintisajzerom i preko tog kabla se taj zvuk snimi...onda ga nekako prebaciš u kompjuterski format i podigneš na nešto što se zove internet...onda ja dođem, snimim to na moj kompjutor i slušam to...možeš tako i iz Amerike ako oćeš...Stvarno je moderna tehnika čudo...kasetu snimiš pravo u kompjuter i slušaš ko da si tu...ja prvo nisam vjerovo...rekli mi - probaj! Ja probo i uvjerio se...fantastična stvar! Valja probati! Fino upišeš ime sintisajzera koji te zanima i možeš da slušaš i gledaš kako ga ljudi isprobavaju i sviraju na njemu...

nemoj se naljutiti što sam malo sarkastičan ...nije sa zlom namjerom....ali i ranije si iznosio taj argument koji je poprilično smiješan u doba kad na internetu možeš da nađeš demo-e za gotovo svaki sint ili spravu koja te zanima..
balthazaar is offline   Reply With Quote