Quote:
Originally Posted by RetroMan
Koji su to konvertori (od trenutno aktuelnih) koje bi smeo da klipujes?
RM
|
DA konvertori nisu velika tema posto na "front end-u" nema sta da se klipuje. weiss, dcs, prism, lavry...sve radi i mozes i bez slusanja da ih kupis. naravno, sve je u licnom ukusu...tako da je najbolje da poslusas i odlucis se za tebi najbolji konvertor.
AD je to o cemu mi pricamo. ja sam veliki ljubitelj dcs konvertora i to i imamo u studiju. to je konvertor koji mozes dosta da nagazis i da to ne cujes. jako je transparentan sa puno detalja. isto to vazi i za prism i lavry, s tom razlikom sto moja iskustva kazu da nemaju toliko detalja kao dcs...sto za neku odredjenu vrstu muzike i nacin rada nije ni malo lose...naprotiv. weiss je npr konvertor koji je dinamican i ima lep detalj, ali se ne ponasa dobro kada ga nagazis.
howie weinberg koristi apogee roseta (onaj stari s kraja 90tih god). ja nisam mogao da verujem svojim ocima i usima...ali eto...covek ga ima i stvarno mu radi super. on tvrdi da je modifikovan po njegovim zeljama...tako da

...
odlican konvertor koji ne kosta puno je LAKE PEOPLE. mala nemacka firma koja ima par super produkata.
pozzzz