View Single Post
Old 17-05-2009, 03:29 PM   #6
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Prodigy - Warrior's Dance - kakav RIFF!!!!!!

Quote:
Originally Posted by alavuk View Post
malo lupetas gluposti

fat of the land je pocetak komercijalizacije the prodigy-a

ako su ikada bili najkreativniji onda je to experience i music for the jilted generation , prethodni album gde je girls je skoro na pragu tih , ovaj sam poslusao ovlas svidja mi se iz razloga sto se nisu potrudili da izmisle toplu vodu vec su ostali tamo gde su najbolji sa prva 2 albuma tj taj neki sad moderni retro breakbeat trip (ja sam sasvim slucajno ubacio isti chord u jednom od zadnjih izdanja kao i tematika kojom se bavi the prodigy) , sto mi je meni licno mnogo bolje nego da su postali klasican gay rave sta vec bend , liam keith i kompanija imaju blizu 40 godina i jasno mi je da su se umorili od muzike , ovaj album je sve samo ne losh ukoliko ne kontate ironiju njihove muzike i celog tripa albuma ne treba kukati kako su komercijalni kako su sta ja znam pukli ...

malo su bili ispred vremena i ostace :]]]]

http://www.youtube.com/watch?v=Rewcc8En5mo
Brkash pojmove... Fat of... je meni njihov najjachi album, pa maka i bio "pochetak komercijalizacije".. kakve to ima veze sa kvalitetom njihove muzike...
Vidis, meni su prva 2 albuma dosadna, ne pokrece me ni malo...
A da su prestali da budu inovativni, jesu i to je fakat...
Krenuli su silaznom putanjom sto se kreatnivnosti tiche (po mom misljenju-nije postulat)... Pa ajd onda da se radi "ono prvo", to ce uvek prolaziti (makar i iz sentimentalnosti publike)...
I daj, kakve veze godine imaju sa muzikom.. "Imaju 40 i malo su se umorili".. Kojeshta...
Sta onda Da Beer da kaze

Last edited by silicon science; 17-05-2009 at 03:41 PM.
silicon science is offline   Reply With Quote