View Single Post
Old 15-05-2009, 12:03 PM   #35
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Nov racunar se restartuje...

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Ljudi, znam kako da zauvek resite te IRQ i slicne probleme, zna i Diviner, ali izgleda da cuti o tome. Moja masina, cela od brusenog aluminijuma NIKADA nije pokazala takve, a ni drugacije probleme. Zar ne moze da vam se kaze samo, kako da nadjete izlaz iz ove, i mnogo slicnih situacija sa "Blue screen of death"?
Ponavljam da ne smem licno da dam nijedan konkretan savet,da me ne bi "banovali" a i ne razumem zasto stalno nesto "budzite" na vasim masinama koje nazivate "kompjuter"
Pa zar niste ljudi koji se bave muzikom? ja sam tako mislio kada sam poceo da dolazim na ovaj forum...
P.S. kada stavim 4 giga RAMa u moj komp, on mi u "about this...." pokaze onoliko koliko sam stavio, 4 giga, nista ne smanjuje i ne modifikuje, a nikada u zivotu svome nisam na mom kompu video "plavi ekran smrti"Uostalom, ja se i ne razumem u racunare, a mislim da i ne treba da se razumem...
Ovo vec postaje groteskno ch'ka Slobo... Mojnete vishe moooolim vassss..Posle ovakvih postova ni polachasovno tushiranje vishe ne pomaze...
silicon science is offline   Reply With Quote