Quote:
Originally Posted by balthazaar
Mislim da je naziv turbo-folk već postao izlizan i neadekvatan ! Moramo se pomiriti da je to u stvari na?a POP muzika...to je popularna muzika...
S druge strane...u čitavoj toj navali nemuzikalnih repera i raznih drugih "slagača lupova" i ostalih zajebancija...te?ko je naći neki "kvalitet"...pola ih je muzički krajnje frigidno...dok sa druge strane kola vic kako "narodnjaci nemaju pojma"...?to je u većini slučajeva zabluda! Ti ljudi su mahom vrsni muzičari! Ponekad prosto volim da upalim neki ?ivi nastup na youtube-u i da gledam sa kakvom lakoćom neki od njih sviraju i pjevaju...to su prete?no svirači koji sviraju "?ta mu ka?e?", ali igrom slučaja su tu na?li koru kruha! Tako da mi je pomalo smje?no tra?iti neki "kvalitet" kod nekog "rokera" ?to nabada dva akorda ili kod nekog "električara" ?to mi ispira ovo malo mozga sa dva loopa. Kod "narodnjaka" je najveći problem taj ?tanc...to ?to pjesme prave po izlizanim ?ablonima i ?to tekstovi (za moj ukus) znaju da budu - najbla?e rečeno- idiotski! Međutim, na takve tekstove se raja peca i to je to...Ko god ima "dovoljno jak stomak" - ja mu ?elim svu sreću da se oku?a u svemu tome i poku?a da uzme za sebe komad te love koja je u "igri"...ako ne mo?e? da ih pobjedi? - ti probaj da se pridru?i?... ako neće? - onda tjeraj po svome, a dokle će ko dotjerati - samo bog zna!
|
Dobro je da te ima Balthazaare, inače bih osećao obavezu da sam napi?em to ?to ti reče