View Single Post
Old 12-05-2009, 08:55 PM   #5
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: GRAND vs Everybody !!!!

Quote:
Originally Posted by ugljesa View Post
Ljudi ja i dalje ne mogu da verujem koliko se sve to forsira i koja je to masinerija !!
Ne "forsira se", nego "forsiraju" ljudi koji imaju interes od toga i to je potpuno legitimno iz "neutralnog" ugla.

Quote:
Tipa Marina Tucakovic(tekstopisac za one koji ne znaju za nju) uzme za jednu pesmu 8 000 evra,a neki reper ili sta ja znam ako uzme za jednu pesmu 100 evra svaka cast.
To je zato sto 97% njih ne bi smelo da uzme ni 100 eura, vec da plati 200 po pesmi za svakojake klise gluposti koje kenjaju.
Da neko ne pomisli da branim Marinu, ali ovakvo poredjenje je tipa "sta je gadnije kilo kravljih ili kilo svinjskih govana"

Reperi ili hip hop umetnici koji imaju sta da kazu, to i govore i zive od toga "nekako", kao i svi ostali koji se bave ovim poslom, a klinci koji misle da je kul balaviti o svakojakim glupostima, a ima ih mozda vise i od narodnjaka, mogu samo da pljuju po svemu, ali dzaba, kad ne nude kvalitetnu alternativu. Onaj ko je ponudi, za njega se i cuje.

Quote:
Mislim ja licno ne mrzi Sasu Popovica i tu vrstu muzike koji on propagira ali oni su se bukvalno nametnuli populaciji posevsi od Grand Show-a,Grand zvezda te ne znam do Grand kabarea,slusanja te vrste muzike po klubovima itd.Ljudi prosto gaze po konkurenciji u svakom pogledu
A da li bi ti zgazio po njima "da ti se moze"? Bi sigurno, zato ne treba ni oko ovoga previse diskutovati jer nema smisla. Zakon jaceg...

Quote:
Tipa verujem
U kog tipa?

Quote:
da za produkciju neke pop ili rnb pesme istog kvaliteta ljudi mogu da dobiju manje samo zbog toga sto nije narodna ,turbofolk ili kako vec.
A sto je litar nafte skuiplji od litra mleka, kada je mleko zdravije, a nafta izaziva rak?

Quote:
To je ono fazon potraznja odredjuje ponudu xexe.
Vidis kako znas kad hoces...

Quote:
U USA je pop,hip hop/rnb kao kod nas Grand
Netacno! U USA imaju kantri koji je tamo mnogo popularniji od svega sto ti odavde mislis da je "Amerika". I ubijaju brdo love, pevaju po kafanama, imaju svoje "Grand show-ove", ali kako je tamo standard na neuporedivo vecem nivou, tako ostaje love i za hip hop i za rnb i za rok i za pop i za elektro....

Quote:
Sta vi mislite o svemu ovome i o Grand Imperiji ??
Ne mislim uopste. Gledam svoja posla i radim ono sto radim i srecan sam sto mogu od toga da zivim pristojno.

Quote:
Mislite da cemo mozda za 3-6 godina slusati drugu muziku u popularnim splavovima i kaficima ?
Iskreno, ja ni do sada nisam slusao "takvu" vrstu muzike po klubovima, jer ne idem na mesta gde se "takva" vrsta muzike slusa. Ima tu dosta i do samopostovanja i spremnosti da na neke stvari pristanes ili ne, a ne da kukas kako nista ne valja i da ocekujes da ti se desi dobra vila sa carobnim stapicem i Sasu Popovica pretvori u menadzera underground hip hop scene, a "popularne klubove" ispuni milozvucima nasih omiljenih melodija...

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote