Quote:
Originally Posted by Elf
Da li neko ima iskustva sa Mynxom,tj preciznije sa E Eq-om i E dinamikom?
Pozdrav!
|
ja sam cackao malo tu E (crnu) dinamiku i prija mi taj karakter kompresora... ako smem da se izrazim "masnije" zvuci od superanalogue dinamike... mada mi se i ona svidja kako radi... u svakom slucaju, za te pare meni deluje kao jako lep odnos cena/kvalitet... vec mesecima raduckam na tim x-rack modulima, ni jednom nista ne fali, nema krckanja ili bilo cega, na sta se neko pozalio, cak i izgleda "skupo" onaj veci rack ne mynx...
sad na dualytiju nisam radio na zalost, nisam mu ni prisao... al ako su stvarno tacne te tvrdnje onda ne znam kome ce da ga prodaju po toj ceni... u ovo doba...
jedno je sigurno, a to je da se ssl otvara ka sirim music production masama (a ne ide i nece ici u Kinu), u smislu da ne moras da imas ceo ssl mikser, al par preampa, kompresora, mozda neki eq, mozda neku sumu ako tako volis da sabiras... i to je to... daleko od toga da su jeftini i pristupacni...
zanimljiv mi je jako duende, koji jako dobro radi... svidjaju mi se njegovi kompresori i eq-ovi... kazu da ovaj reverb rastura... mislim da UAD ima zescu konkurenciju... sto je jako dobro... neka se kolju, malo zdrave konkurencije nije na odmet :P