View Single Post
Old 10-05-2009, 08:30 PM   #15
anap25
Member

Default Re: Reason goes further... Propellerheads DAW

Quote:
Originally Posted by Everlast View Post
Ne vidim zasto je limitiranost koju Reason ima losa?? Zapravo mu je to i najveca prednost..
Ehm, ja to ni nisam rekao. Cak se i slazem s tobom u vezi toga. Ja sam rekao da mi se cini da su i ljudi koji pricaju kako je ovaj "novi" proizvod mega dobar, zatvoreni kao i reason. Dakle populacija ljudi koji su uzbudjeni mogucnoscu da postoji audio recording aplikacija

Dakle mislio sam na ljude koji pricaju kak je ovo sto se najavljiva super cool. Gle 2009 godina je. Ja ne pricam o Reasonu. Ovo je banana.

Hoces jos jednu sretnu vijest. Dongle protected!!! Super! Audio recording+Reason FX+ Nema VST podrsku +Dongle = mega glupost upakirana u fini marketing. Toliko o tome kak su u Propellerheadsu nekad govorili da nikad nece koristit dongle.... Sad ce reci mislili smo samo na Reason. A jednog dana ce i Reason imati dongle i sve pet...

Pitam se samo koliko su platili onim ljudima na videu (ima na youtube) da idu "woooow" gledajuci u Record i snimajuci gitaru. Ajme meni pa audio recording postoji vec godinama. Super, zbilja super.

Eto o tome pricam. Ne o Reasonu...
anap25 is offline   Reply With Quote