View Single Post
Old 09-05-2009, 12:44 AM   #1
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Download Microsoft Windows 7 Release Candidate (za D?. 1 god.)

Quote:
Originally Posted by Lou View Post
care to o cemu ti maslas je vjerovatno vezano za igre... radim na xp sp2 (nije saren, izgleda kao win2000) u nuendu 3 na abit aw9d-max, quadcore extreme, 4gb rama, 160 gb wd raptor i + 2x320gb baracuda i sve savrseno radi (da kucnem)... hoces reci da je ovo prastari hardver? care nije to pentium 1 iz 93`.... da je mozda los? koga boli djoka za novi sareni win ako ovaj dobro radi? dajte ljudi oladite malo sa tom windows manijom, to je cista glupost. mozes misliti prepoznao win 7 drajvere od win xp (WOOOOW!), pa ista ih je kompanija radila!!! bilo bi suludo da ne prepozna! da ne kazem da pola plugina (koji nama trebaju) nije radilo na visti ili je pravilo sranje + sto je zauzimala tonu gb memorije...
imam jednog slicnog pacenika u okruzenju, drag mi je kolega ali je skoro pukao 700 evra za graficku na kojoj ce sigurno pasti 400 evra za 2 mjeseca, bolje da je dodao jos malo i uzeo PS3 za sebe i za djecu kad se ozeni... mislim nemam nista protiv toga ali kad se takav pametnjakovic nadje pa mi nesto proziva sistem, onda mi se kosa podigne na glavi....
samo ti teraj svoju sarenu makinu... neka bude sto sarenije...
Uspeo si da poteras 4 Gb rama na XP-u!
Svaka cast.
Ps: Moja 64-vorobitna vista izgleda kao Win 98.
LACKY is offline   Reply With Quote