Quote:
Originally Posted by Bo_13
zdravo grega,
drago mi je da smo se ovde sreli. navrati na pivo i razgovor.
evo samo da ti dam moj komentar na ovo gore:
ja sam definitivno siguran da svi oni rade 100%...samo sto njegovih 100% ne moraju uvek da tebi kao konzumentu odgovaraju.
i ja uvek radim 100% i nekad dobijem samo pohvale, a nekad mi ljudi kazu da sam napravio sranje...a dao sam 100% i u jednom i u drugom slucaju. sta zelim da kazem je da si NITKO ne moze dozvoliti manje od 100%...pojesce ga konkurencija i ostat ce bez placenih racuna.
estetika je komplikovana stvar. ja volim da nosim jeans a neko ko voli armani odela ce da mi kaze da je moj ukus za oblacenje "out". neko drugi ce opet da mi kaze da izgledam cool  .
jedan od mojih svezijih primera:
album grupe VRELO, producent Voja Aralica...nas prvi zajednicki projekat ikad. Voja posalje mix...ja posaljem masterovan nazad, Voja nazove i kaze: "Bobane...preterano. super". i to je to. sledeci projekat...posaljem master nazad, Voja nazove i kaze: " Bobane...malo mi mulja bass, pesma mi je u zvucniku i ne radi mi kako treba, molim popravi". kapiras? dva ista coveka...i mojih 100% i na jednom i na drugom projektu.
pozzz
bo
|
ima? dobar point....i sla?em se sa svime......meni se iste stvari de?avaju.....
mo?da sam samo od nekih mastering in?enjera na osnovi njihove internet reputacije i postova na forumima i opreme koje imaju očekivao previ?e ili neko drugu estetiku.....a nikako ne mogu znati da li su radili 100% i koliko je nihovih 100%..........
Pozdrav,
Gregor