Quote:
Originally Posted by Arthur
Bobane, dobrodo?ao  Zabrinuli smo se zbog te vesti o zatvaranju Fabrike, i evo sad smo spokojni  Hvala za ovako kvalitetan post, iako se ne sla?emo po su?tinskom pitanju, a to je ima li smisla sad bud?iti ne?to tog tipa u beogradu, naročito ako se već ne donosi klijentela kao ?to si ti uradio.
|
bolje vas nasao

,
drago mi je da ste aktivni i da razmenjujete iskustva i misljenja. nijedan pocetak nije lak i jednostavan...ne verujem da moze da se racuna na to, kao: otvaram kafic samo ako sam siguran da ce da bude pun. put je dugacak i nije lak. pa ako se opstane oko 5 godina moze da se racuna s tim da to moze da postane dugorocnija prica. mislim da "stara" jugoslavija ima mesta i potencijala (da ne kazem) potrebe za nekoliko "pravih" mastering studija. puno muzike se snima (puno vise nego u austriji) i plasira na trziste, a svi znamo da se mali deo te muzike masteruje kako treba.
ko zna...kada bi nas bilo vise mozda bi i uspeli da stanemo "glasnoci" na rep i vokalima koji su 20db glasniji u mixu nego sto je potrebno.