View Single Post
Old 05-05-2009, 07:54 PM   #14
IK
Member

Default Re: ElektroIvo - EMT madjioničar

Elektroivo! Ima samo 26 godina i nevjerojatnu petlju da intervenira u svakom uredjaju koji stavite pred njega. Ali to nije samo petlja. On zna sto radi.

Ja nisam veliki fan Hardwarea, ali igrom slucaja imam nekoliko finih komada opreme od kojih su neki bili potpuno neupotrebljivi. Naravno, meni.

Ivo je uzeo u svoje ruke klon SSL kompresora (nekoliko ljudi na forumu ima bas kompresore koji su prosli njegove ruke) i nakon 2 intervencije stvar radi kao iz ducana.

moja 2 EMT modula (257 limiter) sredio je generalno (rekapirani, kalibrirani) i ugradio u 1h rack, te napravio za njih napajanje. Rade fenomenalno i nemam niti najmanju prituzbu

Bukvalno mrtvi 32 god stari Pult sada je odlicno zvuceci front end u mom studiju...
Mackie control ponovo ima napajanje.

Cak i DJ mixer Allen and Heath X:one62 prosao je Ivin stol i sada opet radi kao nov.

brz, temeljit i neopisivo inteligentan serviser. Elektronicar koji sad vec itekako poznaje audio i zahtjeve ljudi koji zive od glazbe. ne podcijenjuje niti jedan tip niti pristup bilo kog koraka u kreiranju, glazbe i stvaranju dobrog zvuka. Razlikuje dobro i lose. Sluzi se Internetom kao Gates i Jobbs zajedno kao glavnim izvorom informacija o svakom saraficu koji ide u neki uredjaj.

Niti jedan posao ne smatra premalim niti prevelikim. Popraviti ce ukoliko mu povjerite API konzolu od 48 kanala i Logitech wireless misa (ako ste mu jako simpaticni). I nakon sto se Vas ljubimac bude druzio sa Ivom, necete u banci podizati Hipotekarni kredit da bi ga isplatili.

Ne znam za uredjaj koji nije uspio dovesti u super stanje. Samo znam za one koji jos nisu dosli na red.

Ukratko, nikom drugom ne bih ni u bunilu dao nista od svoje opreme na servis.

Hehe, znate li reklamu za Vojvodjansku banku?

Ukratko, ogroman potencijal iz koga ce se bez sumnje razviti ultimativni lijecnik za skupe studijske igracke (jer te najvise voli). Ja se zurim sa servisom svojih nekoliko primjeraka dok Ivo ne sazna cijene servisa high end opreme u Europi )))

preporuke!
IK is offline   Reply With Quote