Quote:
Originally Posted by Rhino
Za 1000-1500 eura si vrlo dobar sto se tice karte... Vidi sto ti se svidja i kupi...
Zavisi sta su ti prohtjevi, mozda bolje da uzmes neki ad/da i neku malo jeftiniju kartu...
Btw: Nisi se zeznuo sa preampom i kompresorom.. U kom je gradu taj 'studio'? Koji si mpc uzeo?
|
Da znam ali mislio sam da mi kazete malo koja su vasa iskustva sa kartama u tom rangu? Da li se zbilja isplati davat pare za tak nesto? Koliko ce mi sound bit bolji? Da li puno? Ili nesto zanemarivo u usporedbi sa creative ili npr. nekom opet malo skupljom od creative npr. m-audio, presonus karti za manje pare?
Zahtjevi su mi da mi se sto bolje vokal ili odsvirana dionica presnimi na hard, u sto uvjerljivijem zapisu

tj. kako bi laicki reko da bude sto bolji sound, da lici na neki "studio"
Znam da se nisam zeznuo sa preampom i kompresorom, o tome sam dosta dugo ispitivo ljude po ducanima i forumima i svi su rekli da je to "cisto dosta" za pocetak. Nisam jos imao prilike bolje isprobat opremu(a i kako cu na creativu

) ali oni koji imaju tak nesto kazu da je SSL dosta suh i cist preamp(sto sam i cuo kad sam spojio al kolko je to uvjerljivo na creative-neznam) , opet 1176-icu svi hvale i kazu da je "bomba" za vokale i ostale "jednostavne signale" lijepo ih oboji..sve u svemu dobar kompresor..
Moj "studio" ti je u Zagrebu, ak se to moze nazvat studijem

(mozda za koju godinu)...

.. Ako ima kog voljnog pomoci( a da ima neku firewire zvucnu-koja bi zablistala sa ovim uredajima) i voljan je donjesti do mene da malo se upoznam sa zvucnom i da vidim kako bi sve to skupa funkcioniralo, a zanima ga kako radi preamp il kompresor neka slobodno me kontaktira na pm i dode na pivu...
MPC mi je AKAI MPC 2000XL...dobar za sad