Napravio mali test kompresora na jednom solidnom mu?kom vokalu.
Referenca mi je bio taj Sveti 1176 LN, a nasjeckao sam vokal trek da svakih 4 sekunde prelazi u drugi kanal (koji je opet, dupliciran da uspoređujem sa vi?e kompresora) a na usporedbi su bili:
1176 SE
Fairchild
88 RS (dio s kompresorom)
T-Racks 3 Opto compressor (single)
LA 2 A
PoCo 7-24
Uglavnom,
1176 SE je na istim parametrima nekako "udavljen", a nisu bili ekstremni 1:2 i ne ba? ugurano u kompresiju. Razočaravajuće...
LA 2 A se vrlo brzo natjera u isti rezultat kao 1176 LN: prezentni, mesnati vokal, Fairchild isto , samo se malo mora mrdati po onom DC Biasu... otpustit ga malo. 88 RS je isto dobar na malim tresholdma. VCA Vu nisam gore nabrojao jer je ubrzo ispo iz igre zbog "nasilnog" karaktera
PoCo 24-7 je lo?. Udavljen otprilike kao 1176 LN. Mislim da ga vi?e neću koristiti....
T.Racksov Fairchild je sličan UAD-ovom, ali nekako mi je bolje legao T-Racksov Opto, kojeg sam stvarno natjerao da radi ko 1176 LN.
Eto.
Inače , za onaj 100 dolarski voucher i jo? trenutnih 15% sam uzeo UAD precision Limiter. Fantastičan. Zadr?ava tranzijente bolje od Oxforda za kojeg sam mislio da to radi najbolje.
Zaključak, ?to se tiče 1176 LN je da ga uzimam, ali samo ako daju neki opaki popust.....