View Single Post
Old 26-04-2009, 04:15 PM   #29
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Kako utječe mikseta u mix sobi

Quote:
Originally Posted by quake View Post
...jeste,to je jedini razlog.Videh na nekim slikama poput ove gore isti pod,pre ce ipak biti da je mermer u pravu si, inace nigde "uzivo" nisam video plocice na studiskom podu,izgleda da cu ja to prvi morati da probam ovde posto plocice kao sto rekoh vec stoje.U slucaju da mi se zvuk ne svidi smislicu nacin da napravim neki rostilj pa na njega stavim parket.U svakom slucaju cu se potruditi da budem objektivan pri slusanju a i kasnije kada budem pisao sta sam cuo.Evo i jednom zanimljivog threada koji me je odusevio nocas,zove se "I started building a small studio" a izgleda se radi o coveku koji je nasledio 1000000$ i "pomalo" se razume i u studio.
ne zezaj se sa rostiljem (treba ti dva sloja OSB minimalno da ucvrstis povrsinu)... ionako bi na to trebalo staviti pre brodski pod nego parket... mislim da ti je najbolje da se naviknes na te plocice...

Mislim da su keramicke plocice koriscene u "reverb sobama" u studijima... nekada.

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote